Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun

Stadshuset
281 80 Hässleholm

Felanmälan

Du kan enkelt anmäla om du upptäcker något som är trasigt eller fel i Hässleholms kommun. Fyll i formuläret och skicka det.

Gör en felanmälan

Tänk på att vara så specifik du kan när du gör din felanmälan. Vi behöver veta exakt adress eller plats för att kunna åtgärda problemen fortast möjligt. Vi behöver också en bra beskrivning av vad som är fel eller trasigt. Vid akuta ärenden, ring alltid 112.


Skicka din felanmälan med formuläret

Du kan enkelt felanmäla genom att fylla i formuläret på sidan. Välj det formulär som rör din felanmälan. Det ifyllda formuläret når då berörd förvaltning och avdelning. När du skickar en fråga via formuläret registreras din fråga som en allmän handling i Hässleholms kommun.


I formuläret nedan kan du felanmäla fel på gator, gatubelysning, ljusreglerande trafiksignaler och växtlighet som riskerar att skymma sikten för trafiken och kan innebära fara.

Namn, telefon och e-post (frivilligt)
Namn, telefon och e-post (frivilligt)


Här kan du bifoga en bild på platsen eller felet.
Skriv in bokstäverna i fältet nedan! * (obligatorisk)

Fel på fjärrvärmen

Hässleholm Miljö AB sköter fjärrvärme i kommunen. Vid akuta ärenden efter kontorstid kan du ringa kontrollrummet på tfn 0451-26 89 50. Tänk på att maskinisterna inte alltid har möjlighet att svara, de kan vara upptagna med att åtgärda driftstörningar.


Du kan även kontakta kundtjänst på Hässleholms Miljö AB.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterFastigheter och anläggningar

Tekniska förvaltningen förvaltar kommunägda lokaler och cirka 120 000 kvadratmeter förhyrda lokaler.


Om du har hyresfrågor angående kommunala lokalytor, kontakta:

telefon 0451-26 87 23

Park och natur

Om du har frågor eller vill felanmäla något i kommunens parker eller naturområden, kontakta Tekniska förvaltningens reception på:

telefon: 0451-26 83 02.

Sidan uppdaterades