Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Alla nyheter

 • Omdragning av Alslingan

  Passa på att vandra längs Alslingan invid Finjasjön i Hässleholm de närmaste veckorna. Den 22 augusti kommer den välbesökta slingan inte att vara tillgänglig i dess nuvarande form på grund av ändrade ... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Informationskvällar om stöd till anhöriga

  Under hösten 2022 anordnar Hässleholms kommun i samarbete med Riksförbundet HjärtLungs lokalavdelning i Hässleholm informationskvällar. De kommer att handla om hur du som är anhörig kan få stöd och hj... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Bro över Almaån stängd till och med 1 november

  I ett pågående anläggningsprojekt av ett torg på T4-området stänger vi en bro över Almaån. Detta på grund av säkerhetsmässiga skäl då det finns risk för arbetsmiljöolyckor inom arbetsområdet. Bron öpp... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Vandringsleder dras om när bro ska repareras

  På grund av en brorenovering i östra Nösdala kommer ett par av vandringslederna på Hovdala Vandrings-centrum att dras om tillfälligt. Vandrare längs Höjdarnas höjdarled och Hovdalaleden kommer från må... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Erasmus - 35 år av internationella studier och volontärarbete

  2022 markerar det 35:e året för Erasmus+, EU:s program för utbildning, träning, ungdom och idrott. Syftet med programmet är att bidra till ett mer demokratiskt och resursstarkt Europa. Erasmus+ ger di... Läs mer »

  Publicerat den:


Sidan uppdaterades