Hässleholms kommun

Besöksadress

Hässleholms kommun

Stadshuset, Nytorget 1
Hässleholm

Växel: 0451-26 70 00

 

Postadress

Hässleholms kommun


281 80 Hässleholm

Alla nyheter

 • Föreläsning om uppvärmning och att spara energi i villa 28/10 kl. 18

  Vill du lära dig mer om hur du kan spara energi i ditt hus? Då är du välkommen att anmäla dig till en webbföreläsning som ger dig grundläggande kunskap om olika typer av uppvärmningssystem och betydel... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Budgetförslag 2022-2024 från Kärnalliansen M, KD och L: Fokus på trygghet, välfärd och tillgänglighet

  Den styrande Kärnalliansen - Moderaterna, Kristdemokraterna och Liberalerna - presenterar nu sitt budgetförslag för åren 2022-2024 i Hässleholms kommun. Här finns en förstärkning av välfärden och fort... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Följ kommunfullmäktige live

  För dig som vill följa kommunfullmäktiges sammanträde den 25 oktober klockan 18, kan göra det live via webben. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Smittspridning i vår verksamhet

  Coronapandemin pågår fortfarande. I våra verksamheter finns det nu ett antal smittade, både elever och personal. Många smittfall är utspridda mellan olika skolor och årskurser men vissa skolor har ett... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Kommunfullmäktige möts på plats igen

  Efter att Folkhälsomyndigheten har hävt restriktionerna kommer Hässleholms kommunfullmäktige att återgå till att hålla fysiska sammanträden från och med mötet måndagen den 25 oktober. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Två får årets miljöpris

  Hässleholms kommuns miljöpris går i år till Pingstkyrkans Second Handbutik och Organic Trade Sweden. Vinnarna premieras med 20 000 kronor vardera. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Dags att mäta radon

  Har du koll på radonhalten i din bostad? Om inte är det rätt tid att mäta nu. Det är både enkelt och relativt billigt att göra. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Sista etappen av arbetet med Kristianstadsvägen är i gång

  Nu har sista delen av arbetet med att fräscha upp Kristianstadsvägen börjat. Arbetet med vägen är därför beräknat att vara klart vecka 46 istället för vecka 48. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Driftsstörning i våra system

  Nu kan du ringa till vårt kontaktcenter och använda e-tjänsterna igen. Driftstörningarna som uppkom under onsdagen påverkar dock fortfarande vissa av våra interna system. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Aktuell information kring covid-19

  Den pågående pandemin är inte över. Även om smittspridningen har minskat så förekommer det fall inom våra verksamheter och därför ber vi all personal, barn, elever och vårdnadshavare att vara försikti... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Telefontid vid frågor om barnomsorg

  Från och med måndag den 11 oktober och året ut kommer vi att införa telefontider för frågor kring barnomsorgsplats i förskola, fritidshem och pedagogisk omsorg. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Digital gymnasiemässa

  Den 6 oktober bjuder Hässleholms gymnasieskolor in till digital gymnasiemässa. Under dagen besöker elever i Hässleholms kommun och omkringliggande kommuner mässan från sina klassrum. På kvällen bjuder... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Vaccination i skolan från vecka 41

  Från och med vecka 41 startar vaccinationen mot covid-19 för elever 12-15 år i kommunen. Vaccinationen sker på skolorna och det är Region Skåne som ansvarar för vaccinationen. Läs mer »

  Publicerat den:


 • Webbföreläsning om elcyklar och elbilar

  Den kommunala energi- och klimatrådgivaren håller webbföreläsning onsdagen den 6 oktober kl. 18.00-19.45. Föreläsningen ger dig grundläggande kunskap om elbilar och laddning samt om elcykelns möjlighe... Läs mer »

  Publicerat den:


 • Årets kulturpristagare samt kultur- och ledarstipendiater klara

  Kultur- och fritidsnämnden har nu utsett vinnarna av årets kulturpris, kulturstipendium och ledarstipendium 2021. Vinnarna tilldelas sina utmärkelser på Hässleholms Galakväll den 26 november i Hässleh... Läs mer »

  Publicerat den:


Sidan uppdaterades